top of page

Servicii Vulpis

Misiunea noastră este de a vă ajuta afacerea să crească, atât la nivel local, cât și internațional.

Cu peste 10 ani de experiență combinată în vânzări, marketing, predare și servicii pentru clienți pentru marci mondiale importante, dorim să nivelăm terenul de joc și să vă ajutăm să concurați la nivel global.

 

Credem că pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea, este important să vă cunoaștem pe dvs. și afacerea dvs. Prin urmare, înainte de a începe serviciile noastre, am dori să vă cunoaștem în persoană, să vedem și să experimentăm  afacerea dvs. După ce am făcut cunoștință, putem vorbi despre cum putem susține dezvoltarea afacerii tale.

Services: Services
Language services
Marketing

Servicii lingvistice

Într-o lume din ce în ce mai digitalizată și globalizată, granițele mondiale încep să se estompeze, iar internetul nu cunoaște granițele. Aceasta înseamnă că fiecare companie mai devreme sau mai târziu poate obține clienți care nu vorbesc limba lor maternă.

 

 

Din propria experiență știm că o companie care este configurată să fie cu adevărat multilingvă și multinațională le va oferi clienților lor cea mai bună experiență de client. Iar un client fericit este cel mai bun ambasador de marcă pe care îl poți avea.

 

 

Tot personalul nostru este multilingval și a locuit în mai multe țări unde nu vorbesc limba maternă. Acest lucru ne oferă o înțelegere unică a provocărilor cu care se confruntă companiile de a fi cu adevărat inclusive pentru vorbitorii non-nativi.

 

 

Oferim o serie de servicii lingvistice, unele dintre ele sunt enumerate mai jos. Aveți nevoie de un serviciu care nu este listat, nu vă faceți griji!Intrați în legătură cu noi  și vom lucra cu tine pentru a ajunge la o soluție.

Servicii lingvistice oferite: 

 • Traducerea site-ului web

 • Traducere din broșură / folder cu informații

 • Traducerea meniului

 • Pregătirea limbii în engleză, maghiară și română

romain-vignes-ywqa9IZB-dU-unsplash.jpg

Servicii Marketing

Cum își descoperă oamenii afacerea? Cel mai probabil, aceasta începe cu o căutare online sau prin vizualizarea unei reclame a afacerii tale. Prin urmare, este important să vă asigurați că oamenii vă văd afacerea înaintea concurenților dvs. este important să vă dezvoltați afacerea în continuare.

 

Având o prezență online pentru compania dvs. este important din mai multe motive, poate fi prima interacțiune pentru un client cu compania dvs., poate fi acolo unde își găsesc informațiile de contact sau poate fi acolo unde găsesc detalii despre compania dvs. pentru a-ți crea încredere.

 

Oferim o gamă largă de servicii de marketing, vă rugăm consultați mai jos serviciile noastre de marketing. Aveți o solicitare care nu este listată, contactați-ne și vom lucra cu dvs. pentru a vă ajuta compania.

 

Servicii de marketing oferite:

 • Crearea prezenței online

 • Creare site web 

 • Creați magazin Shopify

 • Social media

 • Publicitate online

 • Caută publicitate

 • Display publicitar

 • Campanii publicitare gestionate

verificați studiul nostru de caz
you-x-ventures-m2TU2gfqSeE-unsplash.jpg

Vânzări

Echipa dvs. de vânzări are motivație sau rezultatele scad de la an la an?

Co-fondatorul nostru Lucas are experiență în mai multe industrii de înaltă tehnologie, cu experiență de vânzare directă și directă, precum și echipe de vânzări lider în Europa și America de Nord.


Vă putem ajuta să configurați procesele de vânzare de la zero, precum și să revizuiți procesul de vânzări existent pentru a examina punctele de optimizare. Micile modificări incrementale pot avea uneori deja un impact mare în rezultatele vânzărilor.

 

De asemenea, putem oferi instruire și coaching pentru vânzătorii dvs. pentru a vă asigura că obțin rezultatele maxime din eforturile lor.

 

Toate serviciile de vânzare sunt personalizate și vor fi create special pentru compania dvs., contactați-ne acum pentru a începe să vorbim despre cum vă putem ajuta cu vânzările.
 

call_edited.jpg
Sales

Analiza de marcare și poziționare

Există multe modalități de a merge mai departe, dar un singur mod de a sta pe loc. "Franklink D. Roosevelt"

 

Au trecut ani de când v-ați revizuit ultima dată Branding-ul sau poziționarea dvs. sau căutați pur și simplu o altă informație? În mediul de schimbare rapidă de astăzi, este important să revizuiți în mod regulat .Marcarea și poziționarea dvs. pentru a vă asigura că rămâneți relevant. Noi, la Vulpis, vă putem ajuta cu acest lucru.Vom lucra cu dvs. pentru a examina strategia dvs. actuală și pentru a examina acolo unde are nevoie de actualizare.

 

De la mici la mari, orice modificare incrementală vă poate ajuta să vă schimbați și să vă dezvoltați compania la succesele viitoare.

Brainstorming
bottom of page