top of page
About us: Team

Despre noi

Ideea de a fonda Vulpis Transilvania s-a născut în 2019. Ambii cofondatori din acel moment au trăit peste 10 ani în afara țărilor de origine. De-a lungul anilor, mulți oameni au crezut că Transilvania este o regiune fictivă din poveștile lui Dracula și nu aveau prea puține cunoștințe despre România sau dacă știau unele informații, acestea erau adesea dezinformate sau dintr-un titlu de știri.

 

Având o experiență internațională puternică în mai multe discipline, am considerat că ar trebui să ne folosim de cunoștințele și experiența noastră pentru a sprijini companiile din regiune și țară să crească și să se pună pe hartă. Vrem să ajutăm companiile să își dezvolte afacerile, deschizându-vă către o audiență mai largă și folosind cu adevărat oportunitățile pe care internetul le poate oferi companiilor.

 

Oferim ani de experiență internațională în marketing, vânzări, servicii pentru clienți și instruire / predare la prețul unei companii locale din România. Biroul nostru este situat în Bixad, Covasna, într-un vechi grajd convertit, ceea ce ne apropie de natura care face această regiune atât de specială și departe de distragerile pe care le oferă un oraș. Vino în vizită la noi pentru a vedea cum te putem ajuta să-ți crești afacerea în timp ce scapi de agitația orașului mare pentru a te asigura că te poți concentra cu adevărat pe succes.

Fox looking at text

Fă cunoștință cu echipa

Înțelegem pe deplin că doriți să știți cu cine veți colabora înainte de a vă deschide despre compania dvs. Ne bucurăm să ne prezentăm mai jos. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim personal pentru a face cunoștință și a discuta despre cum vă putem ajuta să vă dezvoltați afacerea.

imagine cu co-founder Lucas Vos

Lucas Vos

  • LinkedIn

Co-Founder

Am lucrat în ultimii 10 ani pentru mai multe întreprinderi globale în poziții, de la serviciul clienți până la vânzări, până la managementul programului global. Am vorbit cu mulți fondatori și CEO-uri care erau dornici să-și dezvolte afacerea, dar erau deja prea obosit cu conducerea companiei.

Pentru mine, motivul  pentru care am co-fondat Vulpis este că vreau să dau o mână de ajutor companiilor mici și mijlocii să crească într-un mediu global din ce în ce mai complex.Înainte de cofondarea Vulpis am avut roluri de lider în vânzări, publicitate online, servicii pentru clienți și vânzare cu amănuntul. 

De asemenea, în calitate de partener Shopify calificat, vă pot ajuta să treceți magazinul dvs. de comerț electronic la nivelul următor. Pentru comercianții mici pentru companii mai mari, cu Shopify puteți avea un site web profesional de comerț electronic. Contactați-ne pentru a discuta despre cum vă putem crea magazinul online.

Sunt certificat și în anunțurile Google, Google analytics și Microsoft Advertising.

Katalin.jfif

Katalin Vos

  • LinkedIn

Co-Founder

Profesor de engleză certificat, psiholog al copiilor și voluntar. Anii dinaintea cofondării Vulpis Transilvania am petrecut în cea mai mare parte oferind cursuri de limbă și dezvoltare personală. Pe lângă faptul că sunt cofondator la Vulpis Transilvania, mă ofer voluntar și pentru a ajuta copiii defavorizați cu îngrijire extrașcolară și  predau la grădinița de copii.


Numeroasele mele roluri și experiența mea internațională îmi permit să înțeleg bine provocările zilnice, precum și modul în care abilitățile lingvistice și liniștea sufletească pot ajuta cu adevărat la creștere.


Am cofondat această companie deoarece sunt mândru transilvănean născut și crescut și văd multe oportunități de creștere pentru marile afaceri mici și mijlocii din regiune. Cu Vulpis Tranlyvania vrem să vă ajutăm să vă dezvoltați afacerea.

bottom of page