top of page

Migrarea la Shopify

"aan de zeven alleetjes" este un florar cu sediul în Olanda, compania are peste 100 de ani de istorie. Au avut o prezență online de mulți ani deja, un site personalizat, care era perfect pentru momentul în care a fost inițial construit, dar până acum era învechit și nu era suficient de ușor de utilizat. Am lucrat cu „aan de zeven alleetjes” pentru a construi un site Web Shopify complet nou pentru ei și pentru a migra vechiul lor site web pe platforma Shopify.

 

Pe lângă un aspect nou, o experiență îmbunătățită a utilizatorului și o extindere a produselor disponibile pe site, am actualizat și procesul logistic. Clienții vor fi acum actualizați pe tot parcursul procesului de comandă cu privire la starea comenzii lor și vor primi o confirmare atunci când comanda a fost livrată. Întrucât majoritatea comenzilor sunt cadouri pentru alte persoane, acesta menține persoana care a comandat la zi cu privire la starea.

 

Fără a utiliza alte campanii de marketing, după 2 luni putem vedea deja modificări drastice de performanță pe site:

  • Creșterea traficului de site-ul web cu 35%

  • Scăderea Bouncerate YoY 26%

 

Cu vechiul site web, magazinul nu a reușit să urmărească veniturile site-ului web, acum, cu noul site web Shopify, magazinul poate obține rapoarte detaliate despre veniturile totale, numărul vânzărilor, utilizatorii returnați, produsele vândute etc. pentru a continua creșterea vânzărilor online

Pagina de pornire a site-ului desktop vechi și nou

Pagina de pornire a site-ului mobil vechi și noi

Impresii de site-uri web

bottom of page