Migrarea la Shopify

"aan de zeven alleetjes" este un florar cu sediul în Olanda, compania are peste 100 de ani de istorie. Au avut o prezență online de mulți ani deja, un site personalizat, care era perfect pentru momentul în care a fost inițial construit, dar până acum era învechit și nu era suficient de ușor de utilizat. Am lucrat cu „aan de zeven alleetjes” pentru a construi un site Web Shopify complet nou pentru ei și pentru a migra vechiul lor site web pe platforma Shopify.

 

Pe lângă un aspect nou, o experiență îmbunătățită a utilizatorului și o extindere a produselor disponibile pe site, am actualizat și procesul logistic. Clienții vor fi acum actualizați pe tot parcursul procesului de comandă cu privire la starea comenzii lor și vor primi o confirmare atunci când comanda a fost livrată. Întrucât majoritatea comenzilor sunt cadouri pentru alte persoane, acesta menține persoana care a comandat la zi cu privire la starea.

 

Fără a utiliza alte campanii de marketing, după 2 luni putem vedea deja modificări drastice de performanță pe site:

  • Creșterea traficului de site-ul web cu 35%

  • Scăderea Bouncerate YoY 26%

 

Cu vechiul site web, magazinul nu a reușit să urmărească veniturile site-ului web, acum, cu noul site web Shopify, magazinul poate obține rapoarte detaliate despre veniturile totale, numărul vânzărilor, utilizatorii returnați, produsele vândute etc. pentru a continua creșterea vânzărilor online

Pagina de pornire a site-ului desktop vechi și nou

Pagina de pornire a site-ului mobil vechi și noi

Impresii de site-uri web

Pagina de pornire
Pagina de pornire

press to zoom
Prezentarea produsului
Prezentarea produsului

press to zoom
Plătire
Plătire

press to zoom
Pagina de pornire
Pagina de pornire

press to zoom
1/5